Voor al u home- en living decoraties,
aangevuld met verrassende fashion en accessoires

  • Pinterest
  • Facebook

SACK it

De stoere RETROit zitzak van Deens design, zowel te verkrijgen in indoor als outdoor stoffen. RETROit Canvas voor binnen, verkrijgbaar in 10 verschillende kleuren. RETROit Cobana voor buiten, waterafstotend en lichtvast, een echte eyecatcher op het terras, verkrijgbaar in 8 verschillende kleuren. Met het tijdloze ontwerp is de Vintage Drum of Square Drum een goede match in vele verschillende interieurs. De Drum is dusdanig opgebouwd dat de vormvastheid voor jaren is gegarandeerd. De RETROit Drum zal voor jaren comfort zorgen!

SACK it zitzak en poefjes

 

ALTIJD COMFORTABEL

De vintage zitzak RETROit is de enige zitzak op de markt waar je op kunt zitten met in de ene hand een boek en de ander hand een kop koffie – zonder dat je wegzakt! Met RETROit hebben we de zitzak opnieuw uitgevonden, we hebben een nieuw design gemaakt en de zak voorzien van 2 compartimenten. Op deze manier blijven de EPS korrels beter op hun plek en geeft het meer ondersteuning, zoals een fauteuil. Je hoeft de zak niet meer met je handen op te schudden voordat je wilt gaan zitten. Geniet van het comfort zittend op een RETROit!

Functioneel design

Vergeet alles over vormloze zitzakken die je al jaren kent! RETROit is een doordacht product, echt Deens Design dat er niet alleen goed uitziet maar waar in je ook lekker kunt zitten en ook nog eens zijn vorm behoudt! Vorm en functie in één!

Vormvast

Vergeet alles over vormloze zitzakken die je al jaren kent! RETROit is een doordacht product, echt Deens Design dat er niet alleen goed uitziet maar waar in je ook lekker kunt zitten en ook nog eens zijn vorm behoudt! Vorm en functie in één!

Opgedeeld in compartimenten

De binnenzijde van de RETROit is voorzien van 2 seperate zakken die middels Velcro aan elkaar zijn bevestigd. Als je gaat zitten zorgen de 2 compartimenten ervoor dat je perfect wordt ondersteund en niet alle EPS korrels wegschieten! Briljant!

Duurzaam

RETROit is gemaakt voor intensief en dagelijks gebruik. Alle gebruikte onderdelen zijn van de beste kwaliteit, slijtvaste stoffen, een sterke polyester onderzijde, een YKK rits en een vulling van vormvaste EPS korrels. Sit down and relax!

Waterafstotend

There is no such thing as bad weather, only inappropriate clothing. RETROit Outdoor is gemaakt van het synthetische material olefin. Dit materiaal is waterafstotend en is ongevoelig voor schimmel. Dus chil en geniet van de buitenlucht!

UV bestendig

Oh, wat is de zon sterk vandaag! Gelukkig is dit product gemaakt van een synthetisch materiaal dat UV bestendig is zodat het niet verkleurt in de zon. Vergeet niet jezelf in te smeren met zonnebrand creme!

DETAILS

• 100 % olefin fiber.
• Vulling: EPS parels (100% gifvrij. Ongeveer 300 liter per stoel).
• Afmeting 80 x 70 x 96 cm.
• Test resultaat / Martindale: 20.000 toeren
• Licht echtheid: grade 7-8
• Water afstotend: grade 90

Nieuws

Nieuwsbrief

Wilt u het laatste nieuws en speciale acties van Mart & Mel ontvangen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Inschrijven

Openingstijden

: gesloten
: 10:00 - 18:00
: 10:00 - 18:00
: 10:00 - 18:00
: 10:00 - 21:00
: 10:00 - 17:00

onze merken