Voor al u home- en living decoraties,
aangevuld met verrassende fashion en accessoires

  • Pinterest
  • Facebook

Kussens & Plaids

Mart&Mel bieden een groot assortiment kussens en plaids. Een kussen is een aanvulling voor ieder interieur, als kleuraccent, functioneel of gewoon gezellig voor op de bank, stoel of poef. Een diversiteit van kwaliteiten zoals, canvas, imitatiebont, zijde, linnen, fluweel of wol zorgt voor een prima match in huis en interieur.

De collectie bestaat uit diverse merken:

  • Linen & More, kussens met aandacht voor detail in stijlvolle kleuren en dessins.
  • Mars & More, een trendsetter op het gebied van living en lifestyle producten. Dierprint kussens met een hoog knuffelgehalte.

Trendy kussen

Kussens in allerlei kleuren en prints met leuke details volgens de laatste trends. Geweven, gebreid, geknoopt in diverse kwaliteiten zoals wol, katoen, denim, canvas, fluweel en linnen vindt u terug in onze collectie trendy kussens. Verkrijgbaar in diverse afmetingen 40x60, 45x45, 50x30, 50x50 en 60x60 cm.

 

Dierprint kussen

Een hoog knuffelgehalte geldt voor de collectie kussens met dierprints van kittens, teckels, katten en konijntjes, ze zijn allemaal even lief en schattig. Verkrijgbaar in diverse afmetingen, 50x35 en 50x50 cm.

Cats

kussen britse korthaar, tabby en kitten

 

Plaids

Heerlijk op de bank relaxen en de warmte van een plaid om u heen voelen. Het ultieme genieten.

Imitatiebont

Plaids van imitatiebont, ook wel fake fur genoemd, zijn mooi om op een bank of stoel te draperen, een imitatiebont plaid is zeker ook functioneel, het geeft een heerlijke warmte om u heen. De plaids zijn te verkrijgen in verschillende tinten grijs en bruin.

Wol

Plaids van Yakwol zijn zacht, soepel en heerlijk warm, door de fijne wol heeft u geen last van kriebel of jeuk. Optimaal genieten van de natuurlijke warmte en zachtheid van wol. De wol wordt gemaakt van het fijne warmte-isolerend onderhaar van de yak, een Aziatisch hooglandrund.

Nieuws

Nieuwsbrief

Wilt u het laatste nieuws en speciale acties van Mart & Mel ontvangen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Inschrijven

Openingstijden

: gesloten
: 10:00 - 18:00
: 10:00 - 18:00
: 10:00 - 18:00
: 10:00 - 21:00
: 10:00 - 17:00

onze merken