top of page

Woonaccessoires

Bij Mart&Mel in Meppel vindt u elk seizoen een breed assortiment op het gebied van woonaccessoires. Binnen het aanbod van onze collectie woonaccessoires, zoals kussens, plaids, verlichting, vazen, beelden, schilderijen, servies, glaswerk en heerlijke geuren zijn wij altijd op zoek naar nieuwe trends binnen een zo breed mogelijk en toch betaalbaar assortiment.

Bronzen beelden

Bronzen beeldjes als een herinnering aan niet alledaagse gebeurtenissen zoals een huwelijk, geboorte of jubileum.

Karpetten

Een karpet is een aanvulling in ieder interieur. Het dempt het geluid en voelt heerlijk aan de voeten. Stijlvol met kleurrijke patronen, handmade of op maat gemaakt. Bij Mart&Mel vindt u een verrassende collectie karpetten. 

Kussens & Plaids

Kussens zijn een aanvulling in ieder interieur. Een kussen is een accessoire waarmee u het interieur eenvoudig een andere uitstraling kunt geven. Aaibare immitatiebont, stoer canvas, leuke prints of heerlijk zachte kussens van fluweel, voor ieder wat wils en niet te vergeten onze schattige dierprint kussens.

Plaids, een sieraad voor uw meubels en een musthave. Plaids zijn te verkrijgen in diverse kwaliteiten, afmetingen en dessins. Plaids en kussens in diverse kwaliteiten zijn op elkaar afgestemd.

SACK it

Stoere zitzakken van Deens design, uiterst geschikt om heerlijk relaxed een boek in te lezen of als u kiest voor de outdoor variant kunt u in uw SACK it zitzak heerlijk buiten genieten van het prille voorjaarszonnetje of de zwoele zomeravonden.

bottom of page