top of page

Verlichting

Lampen zijn de sfeermakers in het interieur, maar moeten vaak ook functioneel zijn. Onze collectie lampen bestaat uit stoere hanglampen van PTMD en robuuste lampen voor op tafel, sidetable of dressoir.

Het is een leuke uitdaging voor ons om nieuwe, trendy en unieke lampen te vinden. De lampenvoeten zijn in diverse materialen te verkrijgen zoals; hout, metaal en aardewerk. In de lampenkappen vindt u ook een royaal aanbod van vormen, kleuren en materialen, denk hierbij aan linnen, rotan, canvas of een lampenkap met een mooi dessin. Alle lampenkappen zijn ook los verkrijgbaar, hebben wij niet de juiste afmeting of kleur in ons assortiment dan is er eventueel de mogelijkheid om deze te bestellen.

 

PTMD

Prachtige industriële lampen van PTMD geven uw woning een stoer uiterlijk.

Door de unieke samenwerking van creatieve kunstenaars, vakkundige producenten en een netwerk van gepassioneerde detaillisten, brengt PTMD steeds een verrassende collectie in de huiskamers.

Lampen PTMD

Mansion

De lampen van Mansion hebben een mooi en industriële look. We hebben staande lampen, tafellampen en hanglampen in onze winkel die een sfeervolle en luxe toevoeging zullen zijn op de inrichting.

Swiet Home

Dit merk laat zich inspireren door de landelijke trend met hier en daar een stoer accent. Kwalitatief mooie producten voor een betaalbare prijs!

bottom of page