Voor al u home- en living decoraties,
aangevuld met verrassende fashion en accessoires

  • Pinterest
  • Facebook

 

& More

Bij Mart&Mel vindt u een brede collectie op gebied van home en living artikelen. & MORE geeft een kleine impresssie van onze overige lifestyle collectie, enkele artikelen behoren tot de vaste collectie overige zijn trend en seizoen gebonden. Bent u opzoek naar een leuk cadeautje, bij Mart&Mel vindt u het wel.

Kunt u niet kiezen, dan biedt een cadeaubon misschien uitkomst!

 

Tuindecoratie & Terrashaarden

Zomer en winter optimaal genieten van uw tuin, terras of balkon. Maak met de mooie tuindecoratie's en een stoere terrashaard van uw tuin of veranda een tweede thuis.

 

ScentChips & Zeepgeschenken

Geuren mengen en uw eigen en unieke geur creëeren. Dat behoort tot de mogelijkheden van ScentChips. Met het uitgebreide assortiment van 72 kleurrijke geuren brengt ScentChips u een volledig eigen geur belevenis.

 

Wenskaarten

In deze snelle digitale wereld vinden wij het belangrijk dat mensen elkaar weer een beetje persoonlijke aandacht geven. Hoe leuk is het om een kaartje te ontvangen van iemand die het kaartje met speciale aandacht heeft gekozen. 

 

Woodwick®

WoodWick® kaarsen bieden sterke, authentieke geuren en een exclusieve natuurlijke houten wick (lont) waardoor het rustgevende geluid van een knapperend vuur ontstaat. 

 

Donderglas

Het weerglas, ook wel donderglas genoemd, werd rond 1750 een officiële weersvoorspeller. Het donderglas is een waterweerglas bestaande uit een peervormig reservoir met aan de voorzijde een naar bovenwijzende tuit. Het donderglas is gevuld met gekleurd water waar boven een constante hoeveelheid lucht zit. Op de tuit na is het reservoir gesloten. Een hoge luchtdruk drukt het water in de tuit omlaag en perst de lucht boven de vloeistof samen. Het water in de tuit gaat omhoog als de luchtsruk daalt. Bij een sterke daling, bijvoorbeeld bij storm of onweer, stijgt het water zo ver dat het eruit druppelt. Dan heb heb je het "gedonder in de glazen". 

 

 

 

 

donderglas

 

Nieuws

Nieuwsbrief

Wilt u het laatste nieuws en speciale acties van Mart & Mel ontvangen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Inschrijven

Openingstijden

: gesloten
: 10:00 - 18:00
: 10:00 - 18:00
: 10:00 - 18:00
: 10:00 - 21:00
: 10:00 - 17:00

onze merken