Voor al u home- en living decoraties,
aangevuld met verrassende fashion en accessoires

  • Pinterest
  • Facebook

Banded Amsterdam

Iedere Band vertelt zijn eigen verhaal

Het hart van Banded wordt gevormd door de verhalen, verbeelding, hoop, verbondenheid en vriendschappen van individuen. Deze verhalen bouwen een band tussen mensen, steden, culturen en verschillende sociale klassen. Schoonheid & kwaliteit moeten bereikbaar zijn voor iedereen. Het product is tijdloos en modern tegelijkertijd. Wat is er nu mooier dan dat te bereiken met de iconisch stainless steel horlogeband te transformeren in een draagbaar stukje kunst?

Hieronder een impressie van deze mooie armbanden. Ze zijn gemaakt van RVS, zijn nikkelvrij, waterproof en krasbestendig. De prijs voor deze armbanden is € 39.95 per stuk.

 


Collectie Banded Amsterdam

De collectie bestaat uit zowel vrouwen- als mannenbanden in vele kleurrijke dessins. Van grafische dessins tot uni’s in goud en RVS. Veelal zijn de banden cultureel geïnspireerd. Zo zien we Venetiaans tegelwerk, delfts blauw, Marokkaans aardewerk en vele andere inspiratiebronnen. Daarnaast is er inmiddels een aantal interessante samenwerkingen met lokale kunstenaars & influencers. Op dit moment bestaat de collectie uit bijna 200 verschillende dessins. Er wordt voortdurend ontwikkeld en geproduceerd, er vindt dus continue verversing van het aanbod plaats. De banden worden in 3 maten aangeleverd en zijn makkelijk te vermaken. Hier wordt een speciale tool bijgeleverd. Er wordt niet met seizoenen gewerkt: Banded Amsterdam is altijd leverbaar.

Nieuws

Nieuwsbrief

Wilt u het laatste nieuws en speciale acties van Mart & Mel ontvangen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Inschrijven

Openingstijden

: gesloten
: 10:00 - 18:00
: 10:00 - 18:00
: 10:00 - 18:00
: 10:00 - 21:00
: 10:00 - 17:00

onze merken